Mellan dröm och verklighet, från ridskola till "egen"häst!

 

Nu finns chansen att prova på att ha en egen häst eller ponny några dagar i veckan.

Du sköter och rider din häst dessa dagar och under de första 6-8 veckorna ingår en träning för Anette, Daniela eller någon annan tränare som vi utser. Detta sker individuellt eller i liten grupp.

Därefter reduceras priset och du bokar in din träning själv. Dock har vi krav på minst 2 träningar i månaden. Allt för att din utveckling ska gå framåt och att vi ska ha koll på vår häst.

Det kommer också vid behov ingå teori-lektioner där vi tar upp upp allt som rör häst och stallskötsel, sjuk och friskvård, utfodring mm.

De första tillfällena med din häst kommer en handledare att finnas tillgänglig för att allt ska bli rätt och för maximal säkerhet.

Varannan vecka finns det möjlighet att delta i hoppträning för rutinerad tränare. Utbildningen sker i mindre anpassade grupper. Se fb under evenemang.

Ekelunds Gård fodrar och ser till att "din" häst blir skodd, vaccinerad, avmaskas och får ev.veterinärvård. Du kommer efter förmåga att få hjälpa till med de åtagande som finns schemalagda på gården.

Vi håller också med all utrustning. Skulle du vilja ha t.ex egen sadel går det bra om vi först kontrollerat att det passar.

Du ansvarar för din egen utrustning som hjälm, handskar, ridstövlar och säkerhetsväst. Detta kan du förvara i ditt skåp som du kommer få.

Vi har som krav att du ska vara med på Face-book. Vi har en grupp som heter Ekelunds Gård Aktiva och en för dem som har häst hos oss som heter Ekelunds Gård VIP. Båda dessa ansöker man till. Finns även Ekelunds Gård Schema och Gårdsbutik. Ny grupp som kommer heta Ekelunds Gård Kontakt är på gång.

Här på gården finns ett härligt gäng i olika åldrar. Vi månar mycket om vår goda stämning, alla är väldigt goa, glada och hjälpsamma! Mycket fika blir det!

En del har höga tävlingsambitioner och en del älskar att bara att vara med sin häst, att rida ut och att träna lite lagom.

Allt är helt ok så länge allt sker med största hänsyn till våra älskade hästar!

 

Just nu har vi Lady. Hon är en snäll, stor C-ponny. Hon är utbildad till LA och passar de flesta.

 

Vi har också Fille som är en liten stor häst, ca 162cm. Han är väldigt snäll och skulle aldrig hitta på något bus.

Fille är utbildad till MSV:C.

 

Har du frågor, ring Anette 073-5040063.

Första provgången bjuder vi på!

 

Välkomna!

Anette o Daniela

 

 

Priser per månad ink.moms.

Tre dagar/ vecka ink. en träning 2 800 kr. i sex till åtta veckor. 

Därefter 2000 kr. Inga träningar ingår. Dem bokar man själv. Minst 2/mån.

 

Två dagar/ vecka ink. en träning 2 200 kr. i sex till åtta veckor.

Därefter 1600 kr. Inga träningar ingår. Dem bokar man själv. Minst 1-2/månad.

 

En dag/ vecka 1200 kr. Inga träningar ingår. Dem bokar man själv. Minst 1 träning/månad.

 

Pris individuell träning:

För dem med kontrakt 330 kr.

Övriga på våra hästar 530 kr.